Jeg har gjort et uttak. Når vil jeg få pengene mine?

Endret Wed, 24 Jul ved 8:46 PM

Vi forstår hvor viktig det er for spillerne våre å motta uttakene sine raskt og effektivt. Målet vårt er å behandle og utbetale alle uttak innen maksimalt 24 timer.

Vær oppmerksom på at når vi har behandlet og utbetalt uttaket ditt, kan det ta alt fra 1 til 5 bankdager før pengene dukker opp på bankkontoen eller e-lommeboken din. Det er viktig å merke seg at disse tidsrammene er basert på antakelsen om at ingen verifisering er nødvendig.

Vi vil også informere deg om at lørdager, søndager og helligdager ikke regnes som bankdager, så ta hensyn til dette når du planlegger transaksjonene dine. Teamet vårt er opptatt av at uttaksprosessen din skal være så smidig og problemfri som mulig, og vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.