Mikä on pelienne/slottienne RTP?

Muokattu Ke, 24 Heinä klo 9:13 PM

Return to Player (RTP) on termi, jota käytetään kuvaamaan prosenttiosuutta kaikesta panostetusta rahasta, jonka hedelmäpeli maksaa pelaajille takaisin ajan myötä.

Jos esimerkiksi panostat 100 euroa pelikoneeseen, jonka RTP on 90 %, voit odottaa saavasi takaisin noin 90 euroa voittoina.

Muista, että tämä on laskettu miljoonien pelattujen kierrosten perusteella ja pitkällä aikavälillä.

Lyhyellä aikavälillä voi tapahtua melkein mitä tahansa, joten kannattaa panostaa vain sellaisella rahalla, jonka olet valmis menettämään.

Teoreettinen tuotto pelaajalle löytyy pelisäännöistä. Valitse peli ja etsi Info/Maksettava-kuvake nähdäksesi täydelliset pelisäännöt ja RTP:n.