Hvorfor får jeg en melding om at innskuddet er avvist?

Endret Wed, 24 Jul ved 6:14 PM

Det kan være flere grunner til at du får en avslagsmelding når du prøver å gjøre et innskudd. Dobbeltsjekk at all bankinformasjonen din ble lagt inn riktig i kassen.

Det er mulig at banken din har avvist overføringen på grunn av utilstrekkelige midler, at du har nådd den fastsatte innskuddsgrensen din eller at du har nådd en utgiftsgrense på nettet. I så fall må du forsikre deg om at du har nok penger på kontoen din før du setter inn penger.